Pühapäevakooli uus hooaeg alustab

22.09.2022

Pühapäevakool alustab oma uut õppeaastat 2. oktoobril kell 11.00 kirikus toimuva perejumalateenistusega. Esimene pühapäevakooli tund toimub kogudusemajas 9. oktoobril kell 11. 

Pühapäevakooli on oodatud kõik lapsed vanuses 4-12 eluaastat. Tunnid toimuvad oktoobrist maini iga kuu 1. ja 2. pühapäeval kell 11.00 kogudusemajas (Paldiski mnt. 2, Keila). Tundides uurime põnevaid piiblilugusid, meisterdame, mängime ja laulame.

Otsime oma pühapäevakooli perre ka uusi töötegijaid. Väga oodatud on kõik, kes sooviksid koguduse elus vabatahtlikuna kaasa lüüa. Soovi korral on võimalik tulla eelnevalt mõnda meie pühapäevakooli tundi ja vaadata, mis me seal teeme. Tulek palume kokku leppida meie pühapäevakooli juhi Piret Suviga (tel. 53963112, piret@suvi.pri.ee), kellelt saab küsida ka täiendavat infot.

Järgmine:

Eelmine: