EELK LASTETÖÖ HOOAJA STARDIPÄEV JUBA SEL LAUPÄEVAL

16.01.2019

Stardipäevale on oodatud kõik, kes on huvitatud kristlikust lastetööst ja soovivad kolleegidega osaduses olla ning ennast lastetööalaselt täiendada. Stardipäeva teema on sellel korral palve ja palvused. Kuidas suunata ja julgustada lapsi palvetama? Kuidas palvust või palvehetke korraldada eri vanuses lastele?

Kl 10.30 kogunemine ja kohv / tee
Kl 11 piiblikümblus
Kl 12 seminar: Palve juured Piiblis
Kl 14 liigutav palvus ja muud praktilised näited
Kl 16 kohvipaus, arutelu ja ideede jagamine
Kl 17 lõpupalve

Osalemisest teatada Tittale (titta.hamalainen@eelk.ee, 5342 4277) hiljemalt 16. jaanuariks. Osalemistasu 10 eurot sisaldab toitlustamise ja materjalid. Registreerimisel teatada võimalikest erivajadustest toidu osas.

Järgmine:

Eelmine: