Jõululaulude laulmine Jaama platsil 17.12.

12.12.2018

Aastaid on Keila erinevate koguduste inimesed ja nende sõbrad tulnud ühel jõulueelsel õhtul kokku, et laulda tunni-kahe jooksul vanu tuntud jõululaule. Kohtumispaigaks oleme valinud Keila jaama-perrooni ümbruse, sest soovime rõõmustada ka neid inimesi, kes rongilt oma töökohustuste juurest tagasi koju saabuvad (rongide ajad: 17:49; 18:09; 18:27; 18:45; 19:09). Jagame inimestele piparkooke, kutseid jõulujumalateenistustele ning tunneme rõõmu igast lauljast ja kuulajast.

Tore, kui ka sina meiega liitud! Tulla võib terve koori või ansambliga. Mida rohkem meid saab, seda kaugemale jõuavad need hingesoojendavad meloodiad. Laulud on tuttavad, laululeht manuses, väljaprindituna ka koha peal. Kohtumiseni!

Marge Randlepp

Gunnar Mägi

Matthias Burghardt

Järgmine:

Eelmine: