Keila Miikaeli koguduse juhtorganid valitud

07.12.2016

uus-noukoguPühapäeval 4. detsembril valis Keila Miikaeli koguduse täiskogu neljaks aastaks uue nõukogu. Täiskogu järel kogunes uus nõukogu oma esimesele koosolekule, kus valiti juhatus, revisjonikomisjon ja praostkonna sinodisaadikud.

Nõukogu liikmeteks valiti Ülo Kelement, Kristjan Kelement, Mati Rande, Ülle Rande, Kadre Arikainen, Pirjo Roots, Piret Suvi, Margus Välja, Kati Raudsepp, Kirsti Kadakas, Erki Fels, Tõnu Maide, Helve Kokser, Pille Metsson ja Tiiu Pärnala. Asendusliikmeteks osutusid Ulla Kadakas, Andres Rapp ja Elfrida Gross.

Koguduse juhatuse esimeheks valiti taas Mati Rande. Juhatusse kuuluvad veel Ülo Kelement, Erki Fels, Tõnu Maide, Tiiu Pärnala ning ameti poolest koguduse õpetaja Marek Roots ja abiõpetaja Juha Väliaho.

Revisjonikomisjoni valiti Margus Välja ja Kadre Arikainen. Sinodisaadikuteks valiti Mati Rande ja Pille Metsson, asendusliikmeteks Kati Raudsepp ja Ülo Kelement.

Valitud juhtorganite õnnistamine toimub uue aasta 8. jaanuari jumalateenistusel algusega kell 11.00.

Järgmine:

Eelmine: