Alanud on pühapäevakooli õppeaasta

07.10.2016

Keila Miikaeli koguduse pühapäevakool alustab 9. oktoobril uut õppeaastat!

Pühapäevakooli on oodatud lapsed vanuses 3-12 eluaastat. Õppetöö toimub kahes vanuserühmas (koolieelikud ja kooliealised). Pühapäevakooli eesmärk on tutvustada lastele kristlikke väärtusi ja toetada neid usulisel kasvamisel. Tundides uurime põnevaid piiblilugusid, meisterdame, mängime ja laulame. Õpetajateks on meie oma koguduse toredad liikmed.

Pühapäevakooli ruumid asuvad kogudusemajas Paldiski mnt 2. Tunnid toimuvad kooliaasta jooksul (oktoober-mai) pühapäeviti – v.a kuu viimasel – algusega kell 11.00. Kuna samal ajal algab kirikus jumalateenistus, siis saavad lapsevanemad soovi korral minna kirikusse.
Õppeaasta algab pühapäeval 9. oktoobril kell 11.00 lõikustänupüha perejumalateenistusega. Lapsed võiksid kirikusse kaasa võtta erinevaid sügisande.
Esimene tund kogudusemajas toimub 16. oktoobril.

Teretulemast!

Järgmine:

Eelmine: